Anasayfa > Oyun Haberleri > Halo: The Master Chief Collection Farklı Platformlara Eklenebilir

Halo: The Master Chief Collection Farklı Platformlara Eklenebilir

Halo: The Master Chief Collection, büyük ihtimalle yakın zaman içerisinde farklı mağazalarda veya platformlarda oynanabilecek.

343 Industries, paylaştığı son blogda The Master Chief Collection’ı oynamak için “yeni bir yol ve mekan” gelebileceğini belirtti. Şubat sonu-mart başı civarında gelmesi beklenen özel güncellemede yeni bir platformun yanı sıra kontrolleri özelleştirebilmek için birçok farklı yeni yol ekleneceği belirtildi. Bungie 2010’da Destiny’i geliştirmeye başladıktan beri Halo ile ilgilenen 343 Industries, blogda serinin geleceğiyle ilgili bunların dışında çok detaylı bir açıklamada bulunmadı.

halo

Halo: The Master Chief Collection Nereye Ekleniyor?

Bu açıklamayla birlikte oyuncuların kafasında birçok soru işareti oluştu. Yeni bir mekan ve yeni bir yoldan kasıt tam olarak belirtilmediği için oyuncular spekülasyonlara şimdiden başladı.

Halo: Master Chief Collection’ın Steam üzerindeki popülerliği göz önünde bulundurunca serinin Epic Games Store’a gelmesine de çok sıcak bakılıyor. Hem Halo’ya bilgisayar oyuncularının ilgisi, hem de Epic Games Store’un genişleme isteği bu teoriyi destekler nitelikte.

“Yeni bir yol” kalıbından kastın yeni bir platform olduğunu düşünenlerin sayısı da az değil. Halo oynamak için yeni bir yol isteyen Nintendo Switch oyuncuları da serinin kendi platformlarına gelme ihtimaline oldukça sıcak bakıyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir