Anasayfa > Oyun Haberleri > Harley Quinn Fortnite Evrenine Konuk Olmaya Hazırlanıyor!

Harley Quinn Fortnite Evrenine Konuk Olmaya Hazırlanıyor!

Yakın zamanda beyaz perdeye Birds of Prey filmi ile geri dönmeye hazırlanan Harley Quinn Fortnite evreninde de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir! Detaylar haberimizde.

Suicide Squad ile beyaz perdede de hayat bulan DC evreninin en sevilen karakterlerinden olan Harley Quinn geri dönüyor! Yakın bir zamanda Suicide Squad‘ın spinn-off filmi olan Birds of Prey ile birlikte beyaz perde macerasına devam edecek olan Harley Quinn Fortnite evreninde de karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Düzenlediği birbirinden farklı etkinlikler ile oyun evrenini her daim canlı tutan ve oyuncuların karşısında birbirinden farklı içerikler ile çıkan Epic Games bu kez de Birds of Prey ile bir işbirliği içerisinde gibi görünüyor.

Son olarak Fortnite için düzenledikleri Star Wars etkinliği ile hayranlardan olumlu geri dönüşler alan Epic Games, bu kez de bir Birds of Prey ekinliği ile karşımızda olacak. Daha önce de Marvel ile yaptıkları ortak çalışmalar ile gündeme gelen Fortnite bu etkinlikler ile oyuna popüler Marvel karakterlerinin kosümlerini, silahlarını ve çeşitli oyun modlarını getirmişti.

Fortnite cephesinden henüz Birds of Prey etkinliği ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de Fortnite‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden Warner Bros‘un paylaştığı bir gönderiye yapılan ”yakında görüşürüz Harley” cevabı hayranları heyecanlandırdı. Bu cevaba yanıt ise ”sabırsızlanıyorum” şeklinde oldu. Etkinlik hakkında elimizde henüz bir başlangıç tarihi olmasa da tahminler filmin vizyona gireceği 7 Şubat üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir