Anasayfa > Oyun Haberleri > Hearthstone 6. Yılını Kutluyor!

Hearthstone 6. Yılını Kutluyor!

Blizzard’ın sevilen kart oyunu Hearthstone; 6. yılını ödüller, fırsatlar ve oyun için etkinlikler ile kutluyor. Detaylar için sizi haberimize alalım!

Hearthstone

6. yılını kutlayan Hearthstone birçok hediye ve ödüllerle oyuncularını neşelendirmeye başladı. Blizzard Entertainment; güzide kart oyunu kapsamında oyuncularına Ejder Yılı kart sırtı, ücretsiz kart paketleri, yeni efsanevi vazifeler ve kapışmalar sunmakta. 17 Mart‘a kadar sürecek Spirit of Competition yani Rekabet Ruhu adındaki etkinlikte oyuncular; yalnızca giriş yaparak 2 adet Descents of Dragons, 2 adet Rise of Shadows, 2 adet Saviors of Uldum kart paketi ve Ejder Yılı kart sırtı hediyeleri ile karşılaşabilecekler.

Hearthstone

Dediğimiz gibi bu işin bir de kapışmalar yüzü var. Etkinlik süresince Hearthstone oyuncuları tarafından çok sevilen Burndown! Brawl yani Yangın Yeri! Kapışması ve Hall of Champions yani Şampiyonlar Salonu Kapışması da oynanabilir olacak.

 

Yangın Yeri‘nde yenildiğiniz sürece rakibiniz destesi ile oynuyorunuz. Bu sebepten ötürü sadece kazandıkça destenizi koruyabiliyorsunuz. Kahramanlar Salonu‘nda ise önceki Dünya Şampiyonlarının desteleri ile mücadele ediyorsunuz.

Blizzard Entertainment‘ın gözdelerinden olan Hearthstone, 17 Mart‘a kadar bu etkinliklerle karşımızda olacak. Kaçırmayın!

 

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir