Anasayfa > Oyun Haberleri > Hideo Kojima, Yeni Projesi İçin Korku Manga Yazarı Junji Ito İle Görüşmelere Başladı!

Hideo Kojima, Yeni Projesi İçin Korku Manga Yazarı Junji Ito İle Görüşmelere Başladı!

 Japonyalı video oyun geliştirici, yapımcı ve yazarı Hideo Kojima’nın, yeni korku projesi için korku türünde mangalarıyla tanınan yazar Junjı Ito ile görüşmelere başladığı açıklandı. Hideo Kojima yeni bir korku oyunu geliştiriyor olabilir. Detaylar haberimizde.

1963 doğumlu Japonyalı ünlü video oyun geliştiricisi, yapımcısı ve yazarı Hideo Kojima’nın yeni oyunu merakla beklenen oyunlar arasında yerini alıyordu. Death Stranding oyunuyla özgün bir oyun ortaya çıkaran Hideo Kojima’nın bir sonraki projesi korku oyunu olabilir! Comic-Con@Home etkinliğinde ortaya çıkan bilgiye göre Kojima, korku türünde yazdığı mangalarla tanınan Junji Ito ile görüşmelere başladı!

hideo kojima junji ito

Junji Ito: ”Kojima ile bir korku oyunu hakkında konuştuk.”

Düzenlenen Comic-Con@Home etkinliğinde sorulara cevap veren Junji Ito, bir video oyun projesinde yer alıp almadığı sorusuna Kojima ile bir korku oyunu projesi hakkında konuştuklarını ve kendisini bu oyun üzerinde çalışmaya davet ettiğinden bahsetti.

Hideo Kojima’nın korku oyunu olan P.T, Kojima’ya göre bir deney niteliği taşımakta ve Kojima gerçekten başarılı bir korku oyunu yapma peşinde. Kojima, bu yolda Manga tarafında korku türünün başarılı yazarlarından Junji Ito ile beraber çalışacak.

Bakalım Kojima bizlere nasıl bir korku oyunu sunacak. Gelecek detayları sitemizden güncel ve hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz. Hideo Kojima ve yeni korku oyunu projesi hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

2 Yorumlar

  1. P.T bir ara hypelanmıştı daha sonra ne oldu? Takip etmediğimden soruyorum şu anda aklıma takıldı

    • P.T Silent Hills’in Playable Teaser’ı yani oynanabilir teaser fragmanı gibi yayınlandı. Sonra çeşitli sebeplerden iptal edilmişti. Zamanında çoğu insanı oynarken korkutmuştu ve baya başarılıydı. Ana sebeplerden biri Konami ve Kojima arasında yaşanan ayrılıktı diye biliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir