Anasayfa > Oyun Haberleri > Hitman 3’e Ray Tracing Desteği Geliyor

Hitman 3’e Ray Tracing Desteği Geliyor

Hitman 3’e Ray Tracing (Işın İzleme) desteği geleceği açıklandı. Oyunun çıkışında bu destek bulunmayacak olsa da 2021’in ilerleyen günlerinde sağlanacak. Yeni Hitman oyununda görsel şölene hazır olun.

IO Interactive, geçtiğimiz aylarda Hitman 3’ün yolda olduğunu duyurmuştu. Hitman 3, Ocak 2021‘de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkış yapacak. Çıkışta Ray Tracing desteği hazır olmayacak ancak ilerleyen zamanlarda eklenecek.

Hitman 3 Playstation 5 İçin Geliyor

Hitman 3'e Ocak-2021'de kavuşuyoruz! - MediaTrend

Hitman 3’e Ray Tracing Desteği Ne Zaman Gelecek?

Oynanış bakımından büyük fark yaratmayacağını düşündüğümüz yeni Hitman oyununda asıl farkı görseller ve yeni lokasyonlar sağlayacak. Yeni nesile uyum sağlamayı planlayan IO Interactive, Ray Tracing desteğini sadece bilgisayara özel mi çıkaracak henüz belli değil. Geçtiğimiz günlerde paylaştıkları bir blog yazısında Intel ile ortaklık yaptıklarını belirten IO Interactive yüksek bütçeli bilgisayarlara yönelik geliştirmeler yapıyor. Her oyunda Işın İzleme teknolojisinin kullanım alanları değişebildiğinden Hitman 3’te nasıl kullanılacağı ve desteğin oyuna ne zaman geleceği henüz net değil.

Yeni oyunun nasıl gözükeceği hakkında biraz fikir edinmek için bugün paylaşılan Chongqing haritasının ilk izlenimine göz atabilirsiniz:

Ray Tracing desteği ile birlikte muazzam görüntüler sunacağı tahmin edilen lokasyonlardan birisi Chongqing, çünkü bölgede çok fazla ışık var ve günün karanlık saatleri tercih edilmiş. “Under The Hood” adıyla paylaşılan tanıtım videosunda görülen ıslaklık efektleri, yansıtıcı yüzeyler ve rengarenk reklam tabelaları Ray Tracing teknolojisi için biçilmiş kaftan. Görsellerin işlenmesinde yapay zeka teknolojisinden yararlanan yapımcılar animasyonlar için de geliştirmeler yaptıklarını ekliyor.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir