Anasayfa > Oyun Haberleri > Hitman Absolution GOG’da Ücretsiz Oldu

Hitman Absolution GOG’da Ücretsiz Oldu

Popüler gizlilik aksiyon serisi Hitman, bu iki oyun türünü mükemmel şekilde harmanlamayı uzun yıllar başarabilmiş nadide yapımlardan. Bu nedenle gizlilik aksiyon türüne aşina olanların pek yakından tanıdığı köklü bir seri.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sevilen oyun serisi son yıllarda ivmeyi bir tık düşürse de hala oyun dünyasının en kült serilerinden biri diyebilir. Bu serinin en sevilen oyunlarından biri olan Hitman Absolution ise 15 Haziran‘a kadar ücretsiz. Oyunu GOG kütüphanesine eklediğiniz anda sonsuza dek emrinize amade hale geliyor.

Nasıl Alınır?

Oyunu elde etmek için buradan yeni bir hesap oluşturun; eğer hesabınız varsa hesap bilgilerinizle giriş yapın. Ardından aşağı doğru scroll yaparak Hitman Absolution‘u bulun veya “summer sale” yazan bölüme tıklayıp direkt olarak oyunu elde edeceğiniz bölüme gelin. Hitman Absolution‘u bulduktan sonra “get it free”e basın.  Böylece oyun kütüphanenize eklenecektir.

Hitman Absolution GOG'da Ucretsiz Oldu

Tüm bunlardan sonra oyunu oynayabilmek için GOG istemcisini indirmeniz gerekmekte. Buraya tıklayarak istemciyi indirebilirsiniz. Bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra kütüphanenizden oyunu bulup oynayabilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir