Anasayfa > Oyun Haberleri > HITMAN ve Shadowrun Collection, Haftaya Epic Store’da Ücretsiz!

HITMAN ve Shadowrun Collection, Haftaya Epic Store’da Ücretsiz!

 Her hafta düzenli olarak devam ettirdiği ücretsiz oyun kampanyalarıyla ilgi çeken Epic Games Store, önümüzdeki hafta HITMAN ve Shadowrun Collection’ı ücretsiz olarak sunmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Kuzey Carolina merkezli video oyun geliştirici şirketi Epic Games’in oyun mağazası ve kütüphanesi Epic Games Store, özellikle ücretsiz oyun kampanyaları ile oyuncuların yoğun ilgisini görmeye devam ediyor. Epic Games Store, bir sonraki hafta ücretsiz olarak sunacağı oyuınları ana sayfasına yerleştirdi. Bu bağlamda HITMAN ve Shadowrun Collection, 27 Ağuıstos – 3 Eylül 2020 tarihleri arasında ücretsiz olacak.

Fortnite, Apple ve Google’a Dava Açıyor!

HITMAN Hakkında

IO Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayıncılığı üstlenilen popüler seri HITMAN’in 2016 yılında piyasaya çıkan ve bölümler halinde yayınlanan yapımı, bir gizlilik aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Epic Games Store’un sadece bir bölümü ya da deneme sürümünü mü; yoksa tüm bölümleri mi ücretsiz vereceği henüz bilinmiyor Tüm bunlara rağmen oyuncular standart sürümün tam halinin ücretsiz olacağını düşünüyor. Oyunun Epic Games Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Shadowruın Collection Hakkında

Harebrained Schemes tarafından geliştirilen Shadowrun oyunları sıra tabanlı Taktiksel Rol Yapma Oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Epic Games Store’un ücretsiz olarak sunacağı Shadowrun Collection’ın içeriğinde Shadowrun Collection, Shadowrun Hong Kong – Extended Edition, Shadowrun Returns ve Shadowrun Dragonfall – Director’s Cut yer alıyor. Oyunun Epic Games Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir