Anasayfa > Oyun Haberleri > Hyper Scape Açık Beta Dönemi Başladı! – İki Yeni Video

Hyper Scape Açık Beta Dönemi Başladı! – İki Yeni Video

Ubisoft’un ücretsiz battle royale oyunu Hyper Scape, Ubisoft Forward etkinliğinde bir oynanış videosu, bir sinematik video paylaştı ve açık betasını başlattı.

Ubisoft Forward etkinliğinden yenilikler gelmeye devam ediyor. Ubisoft tarafından geliştirilen battle royale oyunu, etkinlikte iki yeni videoyla karşımızdaydı. Videoların biri hafif uzunca bir sinematik videosuyken diğeri açık beta duyurusuydu.

İlk olarak paylaşılan resmî hikâye sinematiğinde oyunun evreninden bahsediliyor. Dünyada 2023 yılından beri yapılan büyük hatalar, 2054’te on milyar insanın megakentlerin depresif ortamında yaşamasına sebep oluyor. Fakat Prisma adı verilen organizasyon buna bir çözüm buluyor: Hyper Scape. İnsanların adeta bir kurtuluş yolu olarak gördüğü Hyper Scape evreninde herkes istediği şekle girebiliyor. Fakat programda son zamanlarda bazı problemler yaşanıyor ve insanlar bu sorunu çözmeye, ortak ve parlak bir gelecek kurmaya kendilerini adıyorlar. Birçok kişi haklı olarak bu hikâyeyi Ready Player One’ın hikâyesine benzetiyor.

Paylaşılan açık beta videosunda ise oyundan ilk oynanış görüntülerini izledik. Sınıf tabanlı battle royale oyunu, grafik ve oynanış açısından birçok kişiye Apex ve Overwatch’u çağrıştırmış durumda. Oyun içi mobilite gayet yüksek, gerçekçilik amacı gütmeyen grafikler de göz alıcı durumda. Oyunun açık betası başladı bile! Hyper Scape’i Uplay’den oynayabilir, oynanış videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hyper Scape açık beta dönemi böylece başlarken oyunun Ready Player One’a benzeyen hikâyesinden de bir lokma tüketmiş olduk.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Etkinliğin en büyük yeniliği Ubisoft’un nemden küf tutmuş, üstünde mantar kültürü yetişmiş, pastan gölgesi bile gözükmeyecek serverlarını bi elden geçirmesi olacak bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir