Anasayfa > Oyun Haberleri > Hyper Scape Betası Bitiyor – Konsollara Çıkış Tarihi Açıklandı!

Hyper Scape Betası Bitiyor – Konsollara Çıkış Tarihi Açıklandı!

Ubisoft’un bedava battle royale oyunu Hyper Scape için beta dönemi sona eriyor, ilk sezon oyunun konsollara çıkmasıyla birlikte başlıyor!

Ubisoft tarafından piyasaya sürülen battle royale oyunu Hyper Scape, oldukça hareketli oynanışı ve hack mekaniğiyle birlikte oyuncuları kendine çekmeyi başarmıştı. Beta sürecinin 2 Ağustos tarihinde biteceği oyunun ilk sezonu 11 Ağustos’ta başlıyor. İlk sezonun başlamasıyla birlikte oyun Xbox One ve PlayStation 4 için de piyasaya sürülüyor. Bununla birlikte oyuna eklenecek olan birkaç farklı özellik de bulunuyor.

11 Ağustos’ta başlayacak olan Hyper Scape’in ilk sezonuyla birlikte oyuna yeni bir silah, yeni bir hack, yeni sınırlı oyun modları, 100 seviyelik bir savaş bileti ve daha birçok farklı yeniliğin geleceği oyunculara duyuruldu. Oyunda çapraz platform ve platformlar arası ilerleme kaydı mevcut fakat konsol oyuncularının PC oyuncularıyla eşleşme seçeneği hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil.

Dokuz gün boyunca oyundan uzak kalacak olan hayranlar üzüntülü olsa da yeni içeriklerin ve ilk sezonun gelmesini heyecanla bekleyen oyuncular mevcut.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Bu oyunu oynarken az daha ekran başında can veriyordum. Anlamadığım bir şekilde animasyonlar falan çok gözümü yoruyordu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir