Anasayfa > Oyun Haberleri > Hyper Scape Sezon 2 Başlıyor – Yeni İçerikler Belli Oldu

Hyper Scape Sezon 2 Başlıyor – Yeni İçerikler Belli Oldu

Geliştirici koltuğunda Ubisoft’un oturduğu Hyper Scape sezon 2 ile devam ediyor. Oyuna eklenecek yeni içerikler belli oldu.

İkinci sezonun sinematik videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Yaz döneminde duyurulan ücretsiz battle royale oyunu Hyper Scape’in yeni sezonu başlıyor. İkinci sezon dahilinde oyuna Atrax adında bir patlayıcı silah, yeni bir hack ve Neo-Arcadia adında bir bölge eklenecek. Atrax silahı, temas ettiği anda patlayan ya da zamanlanarak infilak edebilen yapışkan bombalar fırlatacak.

Atrax’ın yanı sıra eklenen içeriklerden biri de yeni bir Hack oldu. Hyper Scape’te oldukça işlevsel olan ve oyuna çeşitlilik katan birçok Hack mevcut. Oynanışı daha yaratıcı hale getiren ve oyuncuya yardımcı olan bu eklentilerden kimisi oyuncuya zırh veriyor, kimisi hasar almayan bir küreye dönüşmesini sağlıyor. Yeni eklenen Platform adındaki Hack ise oyuncuya dilediği yerde platform ve düzlem oluşturma şansı sunacak.

Hyper Scape Crown Rush Duo Modu

hyper scape sezon 2

Oyuna eklenen yeni modlardan biri de Crown Rush Duo modu oldu. Adından da anlaşıldığı üzere Duo modu iki kişiden oluşan takımlara Crown’u elde etmek için mücadele şansı tanıyacak.

Oyuna Rütbe Sistemi Ekleniyor

Hyper Scape sezon 2 ile beraber oyuna Bronze seviyesi ile başlayan ve Champion ile sona eren bir rütbe sistemi geliyor. Rütbeler sırasıyla Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond ve son olarak Champions‘dan oluşacak.

Bir dönem interneti kasıp kavurmuş olan Floor is Lava furyası da Hyper Scape yeni sezonunda karşımıza bir mod olarak çıkacak. Oyuncuların zemine dokunmaktan kaçınacağı bu modda Platform Hack eklentisi özellikle işe yarayacaktır.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir