Anasayfa > Oyun Haberleri > id Software Yeni Bir VR Oyunu Geliştiriyor

id Software Yeni Bir VR Oyunu Geliştiriyor

id Software, yeni bir VR oyunu geliştiriyor. “Project 2021A” kod adlı bu proje R+18 derecelendirmesi aldığından, doğal olarak akıllara DOOM markasını getiriyor. Oyuncuların şimdilik beklentisi, yeni bir DOOM VFR oyunu.

“Project 2021A” kod adlı bu projenin bir VR oyunu olduğu biliniyordu. Üstüne bu projenin R+18 alması akıllara DOOM VFR adlı oyunu getiriyor. Oyun resmi olarak henüz duyurulmadı bile fakat elimizdeki bilgilerle bir tahmin yürütecek olursak Id Software tarafından yeni bir DOOM VFR oyunu gelebilir diyebiliriz. Fakat az önce de belirttiğimiz gibi, elimizde resmi bir kaynak yok. Id Software daha önceden DOOM için bir VR oyunu geliştirdiğinden, yeni bir DOOM VFR oyunu şimdilik kulağa daha mantıklı geliyor.

DOOM 2 Sandy Petersen Adlı Tasarımcının Evinden İlham Alınarak Yapılmış

“Peki bu R+18 derecelendirmesi ne anlama geliyor?” sorularını duyar gibiyiz. Eğer bir oyun R+18 almışsa, o içeriğin 18 yaşının altındaki kullanıcılar için uygun olmadığı anlamına geliyor. Tıpkı diğer DOOM oyunları gibi yani.

Siz neler düşünüyorsunuz, sizce bu yeni VR oyunu DOOM evreninde mi geçecek? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir