Anasayfa > Oyun Haberleri > IGN’in 2020 Yaz Takvimi ve Etkinlikleri Belli Oldu

IGN’in 2020 Yaz Takvimi ve Etkinlikleri Belli Oldu

IGN 2020 yaz takvimi sonunda gün yüzüne çıktı. Takvimde, IGN’e özel tanıtımlar, fragmanlar, oynanış videoları ve etkinlikler olacak.

IGN’nin her sene heyecanla beklenen yaz takvimi ve etkinliklerinin 2020 ayağı açıklandı. 4 – 24 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğin takvimi aşağıdaki gibi olacak.

Kaynak: IGN
Kaynak: IGN
Kaynak: IGN

 

IGN 2020 yaz etkinlikleri 4 Haziran’dan 24 Haziran’a kadar yayılmış bir takvimde ilerleyecek. Ancak, IGN’e özel duyuruların yapıldığı ve özel görüntülerin gösterildiği etkinlik olan IGN Expo, 5, 8 ve 9 Haziran tarihlerinde yapılacak. Diğer etkinlikler IGN Expo’yla eş zamanlı olarak yürütülecek.

Etkinlikler çeşitli bölümlere ayrılacak. Bazı etkinliklerin hayır işlerine yönelik olması bekleniyor. Bunun yanında,  sektörde kendini ispatlamış ve dünyanın en popüler oyunlarının yapımlarında çalışan geliştiricilerle yapılan röportajlar da etkinlik takviminin ilgi çekici yanlarından biri.

Expo’da duyuru yapması beklenen ağır topların arasında, CD Projekt Red, Blizzard, ve Xbox gibi sektör liderleri bulunuyor. Etkinlikte IGN’e özel materyal gösterilmesi beklenen oyunlar ise, Cyberpunk 2077, Wasteland 3, New World, ve Samurai Jack: Battle for Time.

Etkinlik IGN’nin internet sitesi dahil, IGN’in aktif olduğu bir çok platformdan canlı yayın olarak izlenebilecek. Bu mecralar arasında, IGN anasayfası, IGN’in Facebook, Youtube, Twitter ve Twich hesapları ve IGN’nin iOS, Android, PS4 ve Xbox One üzerinden kullanabilen uygulaması bulunuyor.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir