Anasayfa > Oyun Haberleri > İnanılmaz NBA 2K20 İndirimi! 2K Çıldırdı!

İnanılmaz NBA 2K20 İndirimi! 2K Çıldırdı!

Popüler oyun platformu Steam’de bulunan efsane NBA 2K20 indirimi, ünlü basketbol simülasyonunun oyuncularını sevindirdi.

NBA 2K serisinin oyunları, bir sonraki oyun çıkmadan önce genelde büyük indirimlerle oyuncuların karşısına çıkıyor. Sonraki nesil çıkınca eski oyuna rağbet olmayacağı için uygulanan bu pazarlama stratejisi de hem oyun alan oyuncuların, hem de miadı geçmiş oyunu satan geliştiricilerin işine geliyor. Daha önce 38 TL’ye kadar inen NBA 2K20, yeni NBA 2K oyunundan bilgilerin gelmesinin ardından %90 indirimle 20 TL’ye kadar inmiş durumda. NBA 2K20’yi Steam’den 19.92 TL karşılığında satın alabilirsiniz!

NBA 2K20 indirimi

  • %90’lık indirim, fiyat 19.92 TL.
  • 1 Eylül’de sona eriyor.
  • Sadece normal versiyonda indirim var.

Yeni nesil oyun dünyasının basketbol oyunlarından olacak NBA 2K21 hakkında bilgiler tek tek gelmeye başlayınca oyuncular NBA 2K20’yi gözden çıkarmış durumda. Hâl böyle olup satışlar düşünce devreye giren çılgın indirimler, serinin eskimek üzere olan oyunu için son bir satış dalgası daha oluşturuyor. Daha önce 38 TL’ye düşmüş olan NBA 2K20 de bu sebeple Steam’de %90’lık bir indirimle 19.92 TL’ye kadar düştü.

NBA 2K21’den ne haber?

Popüler basketbol oyununun bir sonraki oyunu NBA 2K21’in ayak sesleri de hafiften duyulmaya başlıyor. Gelişmiş versiyonu Kobe Bryant’ı anan iki farklı paketle oyuncuların karşısına çıkacak olan NBA 2K21’in sistem gereksinimleri açıklanmıştı. Oyunun normal versiyonu için 419, MAMBA FOREVER versiyonu için 679 TL karşılığında Steam’den ön sipariş verebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir