Anasayfa > Oyun Haberleri > Insomniac Games, Çok Oyunculu Bir Oyun Yapıyor

Insomniac Games, Çok Oyunculu Bir Oyun Yapıyor

Insomniac Games çok oyunculu oyun projesi için Twitter üzerinden duyuru yaptı. Firma kendisiyle çalışacak yeni takım arkadaşları arıyor. Detaylar haberimizde.

Ratchet & Clank, Sunset Overdrive, Spider-Man ve Spider-Man: Miles Morales gibi büyük yapımlarla tanınan Insomniac Games yeni bir proje için kolları sıvamış durumda. Başarılı hikayeleriyle bilinen firma bu sefer bir çok oyunculu oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Insomniac Games’in Twitter paylaşımı:

Paylaştıkları tweette 5 pozisyon için yeni takım arkadaşları aradıklarını duyuran Insomniac, “Bize katılın ve heyecan verici işler yaparken Playstation Studios ailesinin bir parçası olun!” açıklamasını yaptı. Aranan pozisyonlar arasında Sanat Yönetmeni, VFX Sanatçısı, Çok Oyunculu Sistem Tasarımcısı, Hikaye Yazarı ve Yaratıcı Yönetmen gibi roller bulunuyor. Buradan henüz ortada ana hatları çıkmamış bir oyun olduğunu düşünmek mümkün. Paylaşılan ilana bakarak Insomniac’ın büyük bir projenin başında olduğunu söyleyebiliriz.

 

Bakalım Insomniac Games çok oyunculu oyun projesiyle ilgili hangi detayları paylaşacak ve oyunculara neler vadedecek?

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir