Anasayfa > Oyun Haberleri > Into the Breach Advanced Edition Netflix’e Geliyor

Into the Breach Advanced Edition Netflix’e Geliyor

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Subset’in üstlendiği strateji türündeki bağımsız yapım Into the Breach Advanced Edition mobil platformlara Netflix’e özel olarak çıkış yapacak.

Basit ama bağımlılık yapan oynanışıyla oyuncuların beğenisini kazanan Into the Breach Netflix üzerinden mobil cihazlara geliyor. iOS ve Android tabanlı mobil cihazlarda Netflix abonelerine özel olarak sunulacak oyun 19 Temmuz tarihinde çıkış yapacak. Oyun ayrıca Advanced Edition isimli yeni bir güncelleme de alacak. Tüm platformlar için yayınlanacak olan bu ücretsiz güncelleme sayesinde oyunda daha fazla karakter, silah, yetenek, pilot eklenecek ve oynanış elementleri bir hayli genişletilecek. Ayrıca Advanced Edition ile oyuna yeni diller de eklenecek. Eklenen dillerden birisi de Türkçe.

Netflix bir süre önce artık abonelerine oyun hizmeti vereceğini de söylemiş ve bu yönde çalışmalara başladığını açıklamıştı. Ardından gelen stüdyo alımları da şirketin bu konuda gerçekten ciddi ve oyun kütüphanesini genişletmekte kararlı olduğunu göstermişti. Her ay yenisini duyduğumuz bu haberlere bir yenisi de Into the Breach ile eklenmiş oldu. 19 Temmuz tarihinde Netflix kütüphanesine eklenecek oyun mobil tarafta sadece Netflix üyeleri tarafından oynanbilecek.

Netflix’in bu oyunu seçerek doğru bir karar almış gözüküyor. Nintendo ve bilgisayar oyuncuları tarafından sevilerek oynanan Into the Breach başarılı bir strateji oyunu. Basit ama kendine çeken oynanışı ve verdiği satranç havası ile oyun gerek basından gerekse de oyunculardan bolca övgü almıştı. Into the Breach’in Netflix üyeleri tarafından ne kadar beğenileceğini şimdilik bilmesek de Netflix böyle bir oyunu kütüphanesine katmaya karar vererek doğru bir adım atmış gözüküyor.

A Plague Tale: Requiem Çıkış Tarihi Açıklandı

Oyunun geliştiricisi Subset ayrıca 2012’de FTL: Faster Than Light isimli bir oyun yayınlamış ve o yapımla da oyuncuların beğenisini kazanmıştı. 6 yıllık bir aradan sonra gelen Into the Breach stüdyonun ikinci oyunuydu. Çıkardıkları iki yapımla da başarıya ulaşan bu stüdyonun bir sonraki işlerinin ne olacağını ise önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir