Anasayfa > Oyun Haberleri > It Takes Two Steam En Çok Satanlar Listesinde Zirveye Gidiyor

It Takes Two Steam En Çok Satanlar Listesinde Zirveye Gidiyor

Hazelight Stuidos tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu It Takes Two Steam en çok satanlar listesinde zirveye gidiyor. 

EA Originals etiketiyle çıkış yapan It Takes Two oyunculardan tam not aldı. Oyuncuların arkadaşlarını ücretsiz bir şekilde oynama davet edebildiği yapım stüdyonun geliştirdiği en başarılı oyunlardan biri oldu. Keyifli co-op deneyimiyle 14 saate kadar eğlenceli bir oynanış sunan It Takes Two, kısa sürede Steam’de en çok satanlar listesinde zirveye tırmandı.

26 Mart’ta çıkış yapan oyun Steam üzerinde 279,99 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. İki oyuncunun oyunu oynayabilmesi için sadece bir kere satın alınmış olması gerektiğini belirtelim. Oyunun tek bir oyuncu tarafından oynanamadığını da eklemekte fayda var.

It Takes Two’nun geliştirici koltuğunda ise daha önce A Way Out ve Brothers – A Tale of Two Sons oyunlarını geliştiren Hazelight Studios yer alıyor. Co-op oyun konseptine her yeni yapımda daha zengin bir anlayış katan stüdyonun başında yönetmen Josef Fares yer alıyor.

It Takes Two Nedir?

Kısa sürede Steam’in en çok satanlar listesinde zirveye yükselen oyun Cody ve May adındaki bir çifte hayat vermemizi sağlıyor. Ayrılığın ve boşanmanın eşinde olan Cody ve May, kızlarının büyülü bir kitaptan yardım istemesi üzerine kendilerini uzun bir serüvenin başında buluyor.

Kızları Rose, ebeveynlerinin ayrılmasını istemediği için sihirli bir ilişki kitabı olan Dr.Hakim’den yardım istiyor. Dr.Hakim ise Cody ve May’i birbirinden enteresan maceralara göndererek ilişkilerini tamir etmelerini ve birbirlerine bir şans daha vermelerini istiyor.

It Takes Two ilginç bölümleri ve her seviyede kendini yenileyen yapısıyla en az 10 saatlik unutulmaz bir deneyim sunuyor. Sevilen oyun çok satanlar listesinden bir süre daha inmeyecekmiş gibi görünüyor. It Takes Two Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir