Anasayfa > Oyun Haberleri > Joker Karakterine Ait Oynanış Videosu Geldi!

Joker Karakterine Ait Oynanış Videosu Geldi!

Geçtiğimiz günlerde Ed Boon, Twitter hesabı üzerinden Joker karakteri için bir ekran görüntüsü paylaşmıştı. O haberimize de buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi ise Ed Boon’un söylediği gibi Joker karakterinin oynanış videosu paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Girişte Joker’in parmağını kesip suratını boyadığını görüyoruz. Dövüş esnasında çeşitli oyuncaklarını kullanıyor ve hareketleri arasında Batman’e sürekli gönderme yapıyor. Tıpkı Johnny Cage gibi dublör kullanıyor. Johnny Cage’in komiklik tahtını da aldı şimdiden. Fatal Blow hareketinde ise bıçaklarını kullanıyor. Hatta bir sahnede bıçaklarını rakibinin yanaklarına saplayıp ona Joker gülümsemesi yaratıyor. Daha sonra ise sopasıyla defalarca vuruyor. Fatality hareketi ise Mortal Kombat 2 oyunundaki Kitana’nın Friendship hareketine gönderme yapılıyor. Doğum günü pastası hazırlayıp rakibine atıyor arkada Friendship yazıyor hatta. Pasta patlıyor ve Joker rakibini taramaya başlıyor. Arkadaki yazı ise Fatality oluyor. Daha sonra ise o yazı rakibinin üstüne düşüyor. En sonda ise zafer pozunu gösteriyor. Havaya ateş açtıktan sonra mermisi kalmayınca şaka mermisi atıyor. Şaka mermisi de bayrak olarak çıkıyor ve bayrağın üzerinde de “BANG!” yazıyor. Bu hareketi ise Mortal Kombat vs DC Universe ve Mortal Kombat (2011) oyunlarına bir Fatality göndermesidir. En sonda ise yeni skinleri gösteriyorlar. Skin paketinin ismi DC Elsewolrds. Joker geldiği için DC teması geldiğini düşünüyoruz. Mesela Kitana’ya Catwoman skini gelmiş.

Siz de Joker karakteri hakkında ya da skinler hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar. Esen kalınız!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir