Anasayfa > Oyun Haberleri > Journey Haziranda Steam’e Geliyor

Journey Haziranda Steam’e Geliyor

İlk defa PS3 için çıkan ve daha sonradan PS4’e gelen Journey, şimdi de Steam‘e geliyor. 2019 yılında da Epic Games Store‘a gelen oyun bir hayli sevilmişti. Oynayanlar için adeta sanat eserine dönüşen oyun şimdi ise Steam‘e geliyor.

2012’de bir PS3 oyunu olarak piyasaya sürülen Journey oldukça başarılı oldu ve 2015’te PS4‘e ve 4 yılın ardından PC platformuna geldi. Tabii ki bu süre zarfında birçok yılın oyunu ödülü alan oyun 2013 yılında da en iyi Soundtrack ödülü dahil birçok ödüle aday gösterildi. Şimdi ise 11 Haziran tarihinde oyuncular tarafından en çok kullanılan oyun platformlarından biri olan Steam için geliyor.

Journey Nasıl Bir Oyundur?

Journey

8 koca yıl içerisinde birçok oyun ve müzik ödülüne aday gösterildi. Journey genel olarak tek bir kelime dahi etmeden hikayesini anlatmaya başarabilen bir oyundur. Bu özelliği onu diğer oyunlardan ayırıp bir sanat eseri haline getirmiştir. Bu oyunda isimsiz bir gezgin olarak uzun çöller görmeye alışık olacaksınız, bunun yanında aynı görevdeki başka oyuncular tarafından yardım alma özelliği oyunu bir hayli ilginç yapıyor. Oyunda ki ana amaç ise dağa ulaşmak ancak neden olduğu anlatılmamıştır. Journey hakkında ki genel yorumlar çok olumludur ve kesinlikle oynanmaya değer bir oyundur.

Bana sorarsanız özellikle tam şu sıralarda mükemmel gidecek bir oyundur isterseniz, Epic Games Store‘den hemen şimdi alabilirsiniz veya 11 Haziran’da Steam‘e çıkması için bekleyebilirsiniz.

 

Hakkında Emre Koçtaş

Need for Speed oyunlarıyla başlayan uzun yolculuğum beni buralara kadar getirdi. Bunun yanında Lord of the Rings'e bayılırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir