Anasayfa > Oyun Haberleri > Kafka’nın Romanından Esinlenen “Metamorphosis” Oyunu Çıktı!

Kafka’nın Romanından Esinlenen “Metamorphosis” Oyunu Çıktı!

Franz Kafka’nın ünlü romanı Dönüşüm’den ilham alınarak yapılan oyun Metamorphosis; PC , Xbox, Switch, PS platformları için ilk videosuyla çıkışını yaptı.

Franz Kafka’nın yazdığı, ailesini geçindirmek için satış elemanı olarak görev yapan birinin bir sabah böcek olarak uyandığı Dönüşüm romanını hepimiz okumuş, okumasak da görmüşüzdür. Kafka’nın şaheseri, birçok farklı yapımcıya da farklı sektörlerde farklı eserler üretmek için ilham verdi. Bu eserden yola çıkarak bir oyun tasarlamaya koyulan Ovid Works, oyunu kitapla aynı adla yayınladı. Metamorphosis (dönüşüm), oyuncuların karşısına çıktı! Oyunu Nintendo Switch, PS4, Xbox One, Microsoft Windows platformlarında oynayabilirsiniz.

Küçük bir böceğe dönüşen Gregor olarak oynadığımız oyunda dönüşümümüzün ardındaki sırları araştırıyoruz. Oyuncuya sürreal ve akıcı bir deneyim yaşattığı söylenen oyun Metamorphosis’te birinci kişi gözünden oynayıp karşımıza çıkan bulmacaları çözüyoruz. Oyunu oynayan oyuncuların genel görüşü Metamorphosis’in güzel olduğu yönünde. Bağımsız bir yapımcı olan Ovid Works’ün geliştirdiği, All in! Games’in ise yayımcılığını yaptığı oyunu Steam’den çıkış haftasına özel %10’luk indirimle 38 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir