Anasayfa > Espor Haberleri > Karşınızda Yepyeni VALORANT Ajanı : Killjoy

Karşınızda Yepyeni VALORANT Ajanı : Killjoy

VALORANT 1.04 yamasıyla birtakım değişikliklere gitmiş olsa da, yapımcılar asıl bundan sonra gelecek büyük yama için beklentileri büyütüyor. Bunun asıl sebebi ise oyuna gelecek 12.ajanın bir sonraki büyük yamayla geliyor olması: Killjoy.

Killjoy hakkında bildiklerimiz şimdilik epey kısıtlı, henüz ajanın ayrıntıları hakkında tam anlamıyla resmileşmiş bir açıklama dahi yok. Ancak yeni gelen Easter Egg eklemeleriyle beraber yeni ajan Killjoy’un birkaç tane ses dosyası da oyun dosyaları arasındaki yerini aldı. Bu ses dosyalarından yapılan çıkarımlar sonucunda işte Killjoy hakkında “şimdilik” tüm bildiklerimiz:

Taretler?

VALORANT verilerini inceleyen “dataminers” (veri madencileri) tarafından keşfedilen ilk şey, adlarıyla beraber eklenmiş elektronik sesler oldu. Bu elektronik seslerden bir çıkarım yapmak istediğimizde, Killjoy’un yetenek kitinin birtakım taretlerle ve elektronik cihazlarla alakalı olduğunu söyleyebiliriz.

Çılgın bir bilim insanı

VALORANT ajanlarında haritada ışınlanan, bıçak saplayan, rakiplerin hepsinin yerini öğrenen ve hatta vampire dönüşen ultiler var. Killjoy’un ultisi hakkında henüz tam bir bilgi sahibi olmasak bile, eklenen ses dosyalarından diğer ajanların kendisine yaptığı atıfları dinleyebiliyoruz. Örneğin Cypher, Killjoy’dan “küçük mühendis” olarak bahsediyor ve kameralarından biri için kendisinden bir şey çaldığını, muhtemelen geri ödeyeceğini belirtiyor. Bu tarz atıfların eklenen kısımları şu şekilde:

Ne zaman çıkıyor?

Killjoy’un çıkışı şu an için 4 Ağustos için planlanıyor. Ignition ismini almış olan 1.sezonun ikinci kısmına geçiş de aynı gün, 4 Ağustos. Aynı zamanda ikinci kısımla beraber yepyeni bir Battlepass de bizleri bekliyor olacak.

Yenilikler için sabırsızlanıyoruz. Bakalım VALORANT önümüzdeki günlerde bizlere neler gösterecek?

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir