Anasayfa > Oyun Haberleri > Kate Bishop Marvel’s Avengers ‘a Geliyor

Kate Bishop Marvel’s Avengers ‘a Geliyor

Hawkeye olarak bildiğimiz Kate Bishop Marvel’s Avengers için geliyor. Yapılan duyuruya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

4 Eylül Cuma günü karşımıza çıkmaya hazırlanan Marvel’s Avengers oyuncular tarafından merakla beklenen oyunların başında geliyor. Marvel karakterlerini yönetme şansını elde edeceğimiz oyunda Marvel dünyasının çizgi roman, sinema ve dizi gibi birçok kolundan aşina olduğumuz karakterler yer alacak. Kaptan Amerika, Thor, Iron Man, Captain Marvel, Black Widow ve Hulk gibi pek çok popüler karakteri göreceğimiz oyunda Kate Bishop da yer alacak.

Yayınlanan duyuru videosunda karakterin yakın dövüş ve kullanacağı birincil silahı olan ok ve yaya dair detaylar göze çarparken Kate Bishop Marvel’s Avengers içerisinde özel güçlerini de kullanacak gibi görünüyor. Marvel’s Avengers için duyurusu yapılan karakterlerin yanı sıra bu özel video ile oyuna ekleneceği kesinleşmiş olan Kate Bishop‘un yanı sıra oyuna çıkışından sonra da birçok Marvel karakterinin gelmesi bekleniyor. Crystal Dynamics‘in de bu minvalde yaptığı açıklamaları daha pek çok karakteri oyun içerisinde göreceğimizi doğruluyor.

Oyunun çıkışı ile birlikte ilerleyen günlerde She-Hulk, Wasp, Winter Soldier, Doctor Strange, Black Panther ve Scarlet Witch gibi pek çok karakterin de oyuncular ile buluşması bekleniyor. Bu şekilde yeni karakterleri oyun evrenine dahil ederek oyuncuların ilgisini her daim canlı tutmayı amaçlayan Marvel’s Avengers bakalım çıkışının ardından oyuncular tarafından ne gibi yorumlar ile karşılanacaklar?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir