Anasayfa > Oyun Haberleri > Kerbal Space Program 2, 2021’in Sonbaharında Çıkacak

Kerbal Space Program 2, 2021’in Sonbaharında Çıkacak

Kerbal Space Program 2 çıkış tarihi belli oldu. Twitter üzerinden takipçilerle paylaşılan açıklamada oyunun 2021’de çıkacağı belirtildi.

Kerbal Space Program oldukça sadık bir takipçi kitlesine sahip oyunlardan biri. İkinci oyunun çıkmasını bekleyen kitleye Twitter üzerinden bir açıklama yapan geliştiriciler 2021’in sonbaharını işaret etti. Açıklamada şu sözlere yer verildi.

Hepinizin bildiği gibi, en iyi ve otantik Kerbal Space Program devam oyununu yapmak için çok çalışıyoruz. Bu, oldukça hırslı bir hedef. Büyük, masraflı ve yeni özelliklerle dolu bir oyun yapmaya gayret ediyoruz ve bu tahmin ettiğimizden uzun sürüyor. Covid-19 nedeniyle dünyada olan bitenlerden dolayı, bir çok nadir zorlukla karşılaşıyoruz. Bu zorluklar Kerbal Space Program 2’yi olabildiği en iyi ve güvenli şekilde yaratmak, yenilemek ve test etmek için daha fazla zaman gerektiriyor. Bu haberin umduğunuz haber olmadığının farkındayız, ancak günün sonunda KSP2’nin geliştirilmesi için en doğru kararı vermek zorundayız. Sizi, yeni özellikleri içeren videolarla, geliştirici bloglarıyla ve diğer içeriklerle güncellemeye devam edeceğiz. 

Bu yolculukta bizimle birlikte olan herkese teşekkür ederiz. Sizin yanınızda uçmak için ve sizi gelişmelerden haberdar etmek için sabırsızlanıyoruz. Bütün Kerbonautslara iyi uçuşlar dileriz, bizi takip etmeye devam edin.

Bu samimi ve transparan mesaj sosyal medyada oldukça olumlu yorumlar aldı. Bir çok Kerbal Space Program hayranı, geliştirici ekibine endişelenmemelerini ve olabilecek en iyi oyunu beklemeyi tercih ettiklerini iletti. Bunun yanında bazı takipçiler de, “Sizin yanınızdayız,” ve “Bol şans” gibi ifadelerle geliştirici ekibe moral vermeyi ihmal etmedi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir