Anasayfa > Oyun Haberleri > Kingdom Come: Deliverance 3 Milyon Satışa Ulaştı!

Kingdom Come: Deliverance 3 Milyon Satışa Ulaştı!

Warhorse Studios’un geliştirilip Deep Silver’ın yayımladığı Kingdom Come: Deliverance 3 milyon satışa ulaştı. Başarısını ücretsiz hafta sonu ile kutlayacak.

13 Şubat 2018 tarihinde Deep Silver tarafından PC, Playstation 4 ve Xbox One platformlarına yayımı gerçekleştirilen birinci şahıs aksiyon-rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance çıktığı tarihten bu yana 3 milyon sattı. Bunu kutlamak isteyen yayımcı oyunu Steam üzerinden ücretsiz hafta sonu etkinliği yaparak kutlamaya karar verdi.

Orta Çağ Avrupasında geçen oyunda bir demircinin oğlu olan Henry‘yi oynuyoruz. Mutlu bir şekilde hayatımız devam ederken köyümüzün istila edilmesiyle tüm hayatımız değişiyor ve kendimizi ucu gözükmeyen bir maceranın içerisinde buluyoruz. Oyun gerek Orta Çağ‘ın kendine bağlayan atmosferi gerekse dövüş mekanikleri ile bizi kendine çeker nitelikte.

Aynı zamanda oyun Křišťálová Lupa Award- Yılın Projesi ödülü de dahil birçok ödüle de layık görüldü. Oyunun fiyatı ise cep yakan cinsten bir fiyat olarak görülmemekte. Steam üzerindeki güncel fiyatı 50 Türk Lirası olan oyun indirimlerle de karşılaşmıyor değil.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

2 Yorumlar

  1. Size oyun konusunda kültürsüz olup Epic Games’ten ücretsiz GTA V alan birinin taklidini yapayım mı?

    Eheueheueheueheu ben Kingdome Come: Deliverance ı beleşe aldım enayiler kudurun hikayeli oyuna para mı verilir torrent varken sjsjsjsjsj ha bu arada bildiğiniz iyi bi Antivirüs var mı pc ye virüs girmiş sanırsam kasıp duruyor uzun zamandır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir