Anasayfa > Oyun Haberleri > Kingdom Hearts: Melody of Memory 2020’de Tüm Dünyada Erişilebilir Olacak

Kingdom Hearts: Melody of Memory 2020’de Tüm Dünyada Erişilebilir Olacak

Kingdom Hearts: Melody of Memory 2020 trailerı oyuncularla buluştu. Oyun tüm dünyada 2020 yılının sonuna doğru erişimde olacak. Detaylar haberimizde.

Kendini, ritim-aksiyon oyunu olarak tanımlayan Kingdom Hearts: Melody of Memory bu sene Nintento Switch, PS4 ve Xbox‘a geleceğini duyurmuştu. Ancak görünen o ki, oyun sadece Japonya ile sınırlı kalmayacak.

Oldukça orjinal bir oynanışa sahip olan oyun, Japon pazarı için oldukça uygun bir oyun gibi görünüyor. Ancak, diğer Batı ülkelerinde oyunun nasıl karşılanabileceği göreceli bir konu. Oyunun yapımcıları da bunu düşünmüş olacaklar ki, tüm dünyaya erişim verileceğini 5:50 dakikalık bir trailer/oynanış videosu ile duyurdular.

Oyunun 140 şarkı ve serinin diğer oyunlarından sevilen Sora, Donald, Goofy, Riku, Kairi, Hercules, ve Aladdin gibi bazı karakterleri de içermesi bekleniyor. Oyun ayrıca dört farklı mod barındıracak ve bu modlardan biri online kapışma olacak.

Duyuru geek alemine tam bir süpriz oldu. Çünkü kimse Switch için yapılmış olan Kingdom Hearts’ın bu şekilde olmasını beklemiyordu. Oyunun, Guitar Hero ve Beat Saber gibi oyunların rağbet gördüğü batı pazarında ticari bir başarıya mı ulaşacağı yoksa otakulardan oluşan bir kitleye mi sahip olacağını önümüzdeki günler gösterecek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir