Anasayfa > Oyun Haberleri > Kojima Death Stranding Director’s Cut Hakkında Konuştu

Kojima Death Stranding Director’s Cut Hakkında Konuştu

Ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima, Death Stranding Director’s Cut hakkında isim siteminde bulundu. Director’s Cut isminin uygun olmadığını düşündüğünü belirtti.

Death Stranding Director’s Cut Duyuruldu

Kojima Productions tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayımlanan Death Stranding, ilk olarak PlayStation 4 özel oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Oldukça özgün mekaniklere ve farklı bir oyun tarzına sahip Death Stranding, Kasım 2019’da PC platformuna da çıkışını yapmıştı.

Geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen Summer Game Fest bünyesinde ilk defa tanıtılan Death Stranding Director’s Cut, PlayStation 5 için çıkışını yapacak. Oyunun yeni sürümü,  grafiksel gelişmeler, mekaniklerde çeşitli düzeltmeler, Türkçe altyazı ve yeni hikaye görevleri ile birlikte karşımıza çıkacak. Her ne kadar PlayStation 5 kullanıcılarını sevindirecek bir gelişme olsa da yapımcı Hideo Kojima, Director’s Cut isminden pek memnun değil.

Hideo Kojima, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Death Stranding Director’s Cut’a isim eleştirisinde bulundu. Filmlerde Director’s Cut’ın bir yönetmenin kurgu ve düzenleme imkanının bulunmadığı veya sürenin kısaltılması gereken durumlarda yapıldığını belirten Kojima, oyunun bu sürümünün buna uygun olmadığını düşünüyor.

Kojima, oyunda bir kesilme olmadığı, halihazırda yer alan ürüne veya içeriklere ekstralar yapılmış ve yeni şeyler eklenmiş halinin söz konusu olduğunu belirtti. Kojima’ya göre ”Director’s Cut” adlandırması pek uygun değil.

Death Stranding: Director’s Cut, 24 Eylül 2021’de PlayStation 5 için çıkışını yapacak. Bu sürüm ile birlikte oyuncular yeni nesilde çok daha akıcı, yeni içeriklerin eklendiği bir Death Stranding deneyimi yaşayacak.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir