Anasayfa > Oyun Haberleri > Konami PES 2022 Demo Sürümünü Paylaştı

Konami PES 2022 Demo Sürümünü Paylaştı

Konami PES 2022 demo sürümünü kullanıcılarla paylaştı. Sessiz sakin demo paylaşan Konami neler vadediyor? Detaylar haberimizde.

“New Football Game Online Performance Test”, Konami’nin demo için seçtiği oldukça yaratıcı(!) isim. Yani “Yeni Futbol Oyunu Online Performans Testi”. Gece yarısı kimselere duyurmadan paylaşılan bu demo PlayStation 4 ve PlayStation 5’in yanı sıra Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox One üzerinden erişilebilir durumda. Oyunu indirmek için platformların premium hizmetleri olan PlayStation Plus veya Xbox Live Gold’a ihtiyacınız yok. Bu linkten demoya ulaşabilirsiniz.

Konami PES 2022 demo sürümünü paylaşırken herhangi bir duyuru yapmamayı tercih etti. Ne oyunun ne de Konami’nin sosyal medya sayfalarında demo hakkında bir paylaşım yapıldı. Yani demoyu bulan kullanıcılar aslında biraz da şans eseri buldu. Konami sadece kendisiyle en yakından ilgilenen kullanıcıların demoyu keşfetmesini mi istedi? Yoksa demo yanlışlıkla planlanandan önce mi sunuldu? Bu soruların cevabını henüz bilmiyoruz.

3

İlk defa Unreal Engine ile tasarlanan yeni PES oyununun bir ön gösterisi niteliğinde olan bu küçük demoda Barcelona, Juventus, Bayern Munich ve Manchester United takımlarıyla oynanabiliyor. Her takımın kadrosuna 22 oyuncu dahil edilmiş ve farklı bir cross-play yaklaşımı tercih edilmiş. PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahipleri kendi aralarında, Xbox sahipleri de ayrıca kendi aralarında oynayabiliyorken, iki farklı platform sahipleri birbirileri aralarında oynayamıyor. Demo sürümünün görüntü kalitesi henüz dikkat çekici düzeyde değil ve demoda spiker sesleri de daha eklenmemiş.

Bakalım Konami PES 2022 ile futbol oyunları piyasasında neleri değiştirecek? Yakın zamanda daha fazla detay öğreneceğimizi umuyoruz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir