Anasayfa > Oyun Haberleri > Korku Oyunu Martha is Dead Xbox Series X ve PC İçin Geliyor

Korku Oyunu Martha is Dead Xbox Series X ve PC İçin Geliyor

LKA tarafından geliştirilen Martha is Dead, 2021’de PC ve Xbox Series X için geliyor. Oyunun rahatsız edici bir fragmanı yayınlandı.

Gizemli korku oyununun geliştirici koltuğunda LKA oturuyor. İkinci Dünya Savaşı döneminde geçecek olan yapımın Playstation 5 ve PC platformları için çıkış yapacağı duyurulmuştu. Gerçekçi grafikleriyle dikkat çeken korku oyunu için planlar değişmiş olacak ki; yeni hedefte sadece PC ve Xbox Series X platformları var.

Geçtiğimiz gün yayınlanan Martha is Dead fragman videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Fragmanın rahatsız edici ögeler barındırdığını belirtmekte fayda var.

İkinci Dünya Savaşı’nın gölgesinde geçecek olan Martha is Dead korku ile tarihsel ögeleri harmanlayacak gibi görünüyor. İlginç olduğu kadar rahatsız edici olan oyun fragmanında ise yüzü doğranan bir cesedi izliyoruz. Arkadan eşlik eden ıslık sesi ise yapımın gizemli tarafının ağır basacağını doğrular nitelikte.

Martha is Dead

Daha önce The Town of Light ile olumlu yorumlar almış olan LKA, Xbox Series X’i hedefleyen yegane korku oyunu geliştiricisi değil. Son dönemde duyurulan birçok yeni nesil ve korku ögeleri barındıran yapımın Xbox Series X konsollarına özel olarak çıkması bekleniyor.

Martha is Dead çıkış tarihi ise PC ve Xbox Series X için 2021 olarak belirlendi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir