Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends’ta Kulüp Sistemi Kaldırılıyor!

League of Legends’ta Kulüp Sistemi Kaldırılıyor!

Kulüp sisteminden vazgeçiliyor. Riot Games’in League of Legends topluluğuna katkı için getirdiği Kulüp Sistemi bu sene içerisinde kaldırılıyor.

Riot Games‘in 2016 senesinde League of Legends‘ın topluluğuna biraz daha katkı sağlaması amacıyla getirdiği kulüp sistemi bu senenin sonraki günlerinde kaldırılacak. League of Legends resmi sitesinde yayımlanan 10 Eylül 2020 tarihli makalede bunun sebeplerine değinen Riot belli alternatifler ile de bizi bilgilendirdi.

Makaleye Ulaşmak için Tıklayın!

“Discord gibi uygulamalarda ana odak topluluklara iletişim konusunda rakipsiz bir yardım sunmaktır. Bizim topluluk aracımız ve Discord arasındaki belirgin fark ise kullanım ile genişliği açısında ortaya çıkmakta. Bunun yanında kulüp sistemi bizim de geliştirmek için can attığımız sistemlerden biri durumunda. Ancak rakiplerimiz endüstri devleri iken asla böyle bir topluluk aracı kurmayacağız. Bunda bir sorun görmüyoruz hatta sizleri de Discord gibi topluluk araçlarını kullanmaya teşvik etmeye hazırız” açıklamalarında bulunan şirketin kulüp sistemini kaldırmayı iyice düşündüğü ortada.

Makalenin ilerleyen kısımlarında da bu gibi durumlara değinen şirket Discord ile anlaşma içerisinde olduğunu da belirtti. TFT ve LoL‘ü geliştirmek ile topluluğu daha seçkin hale getirmenin de birincil hedefleri arasında olduğunu ekledi.

League of Legends Testi için Tıklayın!

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir