Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends: Wild Rift 10 Aralık’ta Türkiye’ye Geliyor!

League of Legends: Wild Rift 10 Aralık’ta Türkiye’ye Geliyor!

League of Legends’ın mobil versiyonu League of Legends: Wild Rift 10 Aralık’ta açık betasını Türkiye’ye de açıyor. Detaylar haberimizde!

Geçtiğimiz yıl birçok oyunu aynı anda duyuran Riot Games’in piyasaya damgasını vurduğu gün açıklanan oyunların arasında League of Legends: Wild Rift de bulunuyordu. Popüler MOBA oyunu League of Legends’ın mobil versiyonu Wild Rift, uzun zaman önce oyunun temel mekaniklerinin dengeleneceği açık beta sürümüne girişini yapmıştı. Güneydoğu Asya’da üç adet ülkeyle başlayan açık beta döneminin Türkiye’ye geleceği de oyunculara verilen bilgiler arasındaydı.

The Game Awards 2020 Adayları Belli Oldu!

League of Legends: Wild Rift 10 Aralık tarihinde bizlerle!

Wild Rift’i oynamaya fırsat bulan ülke listesi yavaş yavaş büyüdü ve sonunda sıra Türkiye’ye de geldi. Jinx’in başrolünü oynadığı videoyla Wild Rift’in adımını atacağı yeni ülkeleri duyuran League of Legends: Wild Rift Türkiye hesabı, oyunun açık betasının ülkemizde 10 Aralık’ta başlayacağını açıklayarak oyuncuları sevindirdi.

7 Aralık tarihinde Vietnam, Okyanusya ve Tayvan bölgelerinde açılacak olan Wild Rift açık betası, üç gün ardından ülkemize de ulaşıyor. 10 Aralık tarihinde Türkiye, Avrupa, Rusya, CIS, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da League of Legends: Wild Rift açık beta sunucuları faaliyete geçiyor.

Oyun hakkındaki düşünceleriniz neler, Wild Rift’i oynayacak mısınız? Fikirlerinizi bizlerle belirtmekten çekinmeyin. Herkese iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir