Anasayfa > Oyun Haberleri > Lebron James Fortnite Yıldızlar Serisine Geliyor!

Lebron James Fortnite Yıldızlar Serisine Geliyor!

Veri madencilerinin sızdırdığı bilgilere göre Lebron James Fortnite Yıldızlar Serisinin yeni üyesi olacak.

Bu nisan ayında Neymar kostümü ile spor dünyasıyla Battle Royale heyecanını buluşturan Fortnite, spor severleri meraklandıran bir yeniliğe daha imza atıyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan fakat bu sene Anthony Davis‘in sakatlığı nedeniyle istediğini alamayan ve ilk turda elenen Los Angeles Lakers‘in forveti Lebron James Fortnite arenasına ayak basıyor.

Son sızıntılar Lebron James‘in Fortnite Yıldızlar Serisi‘nin yeni üyesi olacağını ifade ediyor. Fortnite Yıldızlar Serisi‘nin diğer üyeleri arasında yayıncı Ninja, YouTuber TheGrefg, LazarBeam, Lachlan, şarkıcı Travis Scott, Major Lazer ve DJ Marshmello bulunuyor.

Lebron James –  Fortnite İş Birliğini Fortnite Veri Madencileri Duyurdu

Bu gelişme Fortnite veri madencileri ShiinaBR ve HYPEX tarafından atılan tweetler ile duyuruldu. HYPEX, Lebron James kostümünün yanı sıra oyuna özel görevlerin de ekleneceğini gönderisinde belirtti. Fortnite tutkunları bu görevleri tamamlayarak özel ödüller kazanabilecekler.

HYPEX‘in iddiasına göre Lebron James kostümü bir sonraki güncelleme ile bizlerle olacak. “King’s Bling” (Kralın Mücevherleri) görevlerini tamamlayan oyuncular ödüller kazabilecek ve görevler tamamlandıkça eşyalar altına dönüşecek.

Fortnite NBA İlişkisi Bu Gelişmeden İbaret Değil

Lebron James‘in gelişi ayrı bir heyecan uyandırsa da Fortnite daha önce NBA oyuncularının maçlarda yer alabileceği bir yenilik getirmişti. Bu yılın başlarında gelen yama ile birlikte tüm NBA takımlarının formaları oyun içi mağazada yerlerini almıştı.

Yazımızı sonlandırmadan önce bu haberin hala resmiyet kazanmadığını, Fortnite tarafından bir açıklama gelmediğinin altını çizelim. Resmi açıklama gelene kadar temkinli olmakta fayda var.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir