Anasayfa > Oyun Haberleri > Legends of Runeterra Yeni Genişleme Paketi İle 3 Yeni Şampiyon Ekliyor

Legends of Runeterra Yeni Genişleme Paketi İle 3 Yeni Şampiyon Ekliyor

League of Legends hikaye evrenini genişletmek için ana bir kaynak olan Legends of Runeterra kart oyunu her yeni genişleme paketinde, var olan League of Legends şampiyonlarını ve evrende oluşturulan yeni karakterleri eklemeye devam ediyor. Bu paketin ana karakterleri ise LoL’den alışık olduğumuz şampiyonlar: Ekko, Pyke ve Rek’Sai.

30 Haziran’da çıkacak olan yeni genişleme paketi ‘Gizli Dünyaların Yükselişi‘ 3 yeni şampiyon ve 40 yeni kartın yanı sıra metayı değiştirecek birçok dengeleme değişiklikleri ile birlikte gelecek. Yeni kart sinerjilerine katkıda bulunacak yeni kartların yanında Zamanı Kıran Çocuk Ekko, Yeraltındaki Dehşet Rek’Sai ve Kanlırıhtım’ın Öcü Pyke yepyeni özellikleri olan deste dizilimlerinizde yer alabilecek.

Legends of Runeterra

Ayrıca bu yeni Legends of Runeterra genişleme paketi yanında yepyeni bir tesir getirecek: Pusu. Pusucular destenin en üstündeyken bu desteyi kullanan oyuncu karşıya saldırdığında pusucu pusuya yatar ve nerede olduğu fark etmeksizin diğer pusucu dost birimlerine +1 güç sağlar.

Legends of Runeterra

Oyun mekaniğindeki gelişmelerin yanında her yeni genişleme paketinde olduğu gibi yeni Legends of Runeterra kartları League of Legends evreninin hikayesinin gelişimine katkıda bulunacak. Ekko, Pyke ve Rek’Sai‘nin gelişiyle birlikte Zaun, Bilgewater ve Shurima hikayelerinin ve karakterlerinin daha da derinleştiğini görmemiz mümkün. Unutmayın, Legends of Runeterra‘nın yeni genişleme paketi olan Gizli Dünyaların Yükselişi 30 Haziran’da çıkacak.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir