Anasayfa > Oyun Haberleri > Lego Mario İle Güçlerini Birleştiriyor!

Lego Mario İle Güçlerini Birleştiriyor!

Sevilen video oyunu karakteri Mario ve gerek oyunlarıyla gerekse küçük figürleriyle ön plana çıkan LEGO güçlerini birleştiriyor. 

Star Wars, the Lord of the Rings, Marvel’s Avengers, Batman gibi onlarca köklü seriye tatlı tatlı uyarlama oyunlar ile can katan LEGO, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Bugün saat 16.00 sularında LEGO‘nun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, üstünde bir adet soru işareti bulunan LEGO‘dan bir Mario figürü ve “It’s-a me, LEGO Mario! Stay tuned…” yazısı bulunuyordu.

Bu paylaşım üstüne sadece LEGO Mario oyunu bekleyenler – gerçi kendileri pek azdır kanımca – değil, tüm oyun camiası heyecana kapılmış durumda ki heyecana kapılmamak elde değil. Bu gelişme Mario gibi köklü bir serinin haklarını bir şekilde almayı başaran LEGO firmasının gücünü gözler önüne seriyor.

 

Gerçi Dünya Mario Günü’nde yani 10 Mart tarihinin bir Mario yazısı oluşturduğu bu özel günde (Mar10) paylaşılan bu tweet küçük bir gönderme de olabilir. Yani o kadar da heycanlanmamak lazım. Yine de bu tarz bir jest bir şeylerin habercisi olabilir. Muhtemel bir LEGO oyunu için gözlerinizi dört açın!

Bakalım bu tweetin altından bir şeyler çıkacak mı? Yoksa tüm bunlar küçük bir jestten mi ibaret? Bekleyip öğreneceğiz. O zamana kadar yepyeni oyun haberleri ve konu hakkında daha fazla yenilikten haberdar olmak için takipte kalın. İyi oyunlar!

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir