Anasayfa > Oyun Haberleri > LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Oynanış Videosu Yayınlandı

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Oynanış Videosu Yayınlandı

Önümüzdeki yıl çıkış yapacak yeni LEGO oyunu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga için oynanış videosu yayınlandı. Oyun hakkında detaylar haberimizde.

Her yaştan oyuncunun keyifle oynadığı eğlenceli serilerden birisi olan LEGO yeni oyunuyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. LEGO daha önceden yayınladıkları Star Wars temalı oyunları ile büyük ilgi toplamıştı. 2021 Bahar aylarında çıkış yapması planlanan yeni oyun ise tüm 9 Star Wars filmini oynamamızı sağlayacak.

Anakin ile pod yarışları yapacağımız ilk günlerden Rey ve Kylo Ren hikayesine neredeyse yarım yüz yıllık bu 9 filmlik seriyi tek bir oyunda yaşatacak LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Fragmandan gördüğümüz kadarı ile konuşmak gerekirse görsel olarak LEGO serisinin bir hayli ilerlediğini söyleyebiliriz. Hem çevre tasarımları, hem de animasyonlar açısından hem LEGO atmosferini korumayı başarmış hem de güzel bir görsel deneyim sağlamış görünüyor.

Her LEGO oyununda olduğu gibi bizlere fazlasıyla eğlenceli saatler geçirtecek olan Skywalker Saga 2021 yılının bahar aylarında çıkacak. Hem PS4 ve Xbox One hem de PS5 ve Xbox Series X için geliştirilen oyun PC ve Nintendo Switch platformlarında da oynanabilir olacak.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir