Anasayfa > Oyun Haberleri > Lego The Lord Of The Rings ve Hobbit Tekrar Steam’de

Lego The Lord Of The Rings ve Hobbit Tekrar Steam’de

Kısa bir ayrılığın ardından Lego The Lord of the Rings ve Hobbit Steam’e geri döndü. İki oyun da tekrar Steam üzerinden satın alınıp oynanabiliyor.

Lego’nun The Lord of The Rings ve Hobbit oyunları 2019’un Ocak ayında, aniden Steam’den çekilmişti. Üstelik oyunların Steam üzerinden satışlarının durdurulmasına da bir açıklama getirilmemişti. İnternet forumlarında dolaşan dedikodular ise, Lego The Lord of the Rings ve Hobbit oyunlarının bir çeşit telif sorununa takıldığıydı. Neden ne olursa olsun, oyunlar Steam üzerinden tekrar satışa girdi. Lego The Lord of the Rings ve Lego The Hobbit oyunlarının ikisinin de satış fiyatının 31 Türk lirası olduğunu da hatırlatalım.

Oyunların Steam’den kaldırılmasının ardından ne Lego’dan ne de Warner Bros’dan bir açıklama yapılmadığı gibi, geri geldiklerinde de herhangi bir açıklamada bulunulmadı. Lego The Lord of the Rings ve Lego The Hobbit’in Steam’in yanı sıra Humble Bundle’dan da kaldırılması akıllara telif sorunlarını getirmişti. Eğer durum gerçekten buysa, oyunlar Steam’den ve diğer dijital platformlardan yeniden kaldırılabilir.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir