Anasayfa > Oyun Haberleri > Life is Strange: Remastered Collection Duyuruldu

Life is Strange: Remastered Collection Duyuruldu

Square Enix yeni bir Life is Strange oyunuyla beraber Life is Strange: Remastered Collection paketini de duyurdu.

Yayıncı Square Enix yaptığı dijital gösterimde Life is Strange ve Life is Strange: Before the Storm oyunlarını bünyesinde barındıran paketi duyurdu. Life is Strange: Remastered Collection serinin sevilen oyunlarını iyileştirilmiş animasyon ve grafiklerle beraber oyunculara sunacak.

Square Enix’in yayıncı koltuğunda oturduğu paket, Dontnod Entertainment ve Deck Nine Games işbirliğinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PC ve Stadia için çıkış yapacak. Ödüllü Life is Strange oyunlarını grafiksel düzeyde cilalayacak olan paketin fragman videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Serinin ilk oyunu olan Life is Strange ve Max Caulfield ile Chloe Price’in hikayesini anlatıyor. Birçok dalda ödül alan oyun Remastered olarak yeni nesle uygun grafiklerle tekrar karşımıza çıkacak. Life is Strange: Before the Storm ise ilk oyundaki hikayeye zemin hazırlayan bir niteliğe sahip. Chloe Price’a hayat verdiğimiz yapım da Remastered paketin içerisinde olacak.

Paket Life is Strange: True Colors Ultimate Edition ile beraber gelecek. Yeni oyunun Ultimate sürümü ise Steam üzerinden 500,28 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Serinin yeni oyunu ve elden geçirilen yapımlar 10 Eylül tarihinde çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir