Anasayfa > Oyun Haberleri > Life is Strange: True Colors Duyuruldu

Life is Strange: True Colors Duyuruldu

Square Enix dijital gösteriminde serinin yeni halkası Life is Strange: True Colors oyununu duyurdu. Çıkış tarihi ve diğer detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Deck Nine’nin oturduğu yeni Yeni Life is Strange oyunu 10 Eylül 2021 tarihinde çıkış yapacak. Yayıncı firma Square Enix yaptığı dijital gösterimde oyuna dair birçok detayı gözler önüne serdi. Alex Chen adındaki ana karaktere hayat vereceğimiz oyunun fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Life is Strange: True Colors fragmanı kapsamında oyunun ana karakteri Alex Chen ve hikayesinin geçeceği Haven Springs kasabası görülüyor. Alex Chen ise Empathy adında insanların nasıl hissettiğini anlamasını sağlayan bir özel güce sahip. Gücü aracılığıyla etrafındakilerin hislerini farklı renkler ve auralar sayesinde görebilen karakterimiz, oyun boyunca bu gücün bir lütuf mu yoksa bir lanet mi olduğuna karar verecek.

Life is Strange: True Colors hikayesi ise Alex’in sekiz yıl önce terk ettiği kasabasına dönmesiyle başlayacak. Bu süreçte kardeşinin başına neler geldiğini bulmaya çalışacak olan ana karakter, önceki Life is Strange oyunlarında gördüğümüz Steph ile de karşılaşacak.

Oyunun Ultimate Edition paketi ise Steam üzerinden 500 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

Life is Strange Serisi Hakkında

Oyuncular önceki Life is Strange oyunlarında Max Caulfield’i canlandırmış ve zamanı geri sarma gücünden yararlanarak Arcadia Bay’de kendi hikayelerini oluşturmuştu. Geliştirici stüdyo daha sonra Life is Strange: Before the Storm ile ilk oyunun öncesine ışık tutmuş ve Chloe Price karakterine hayat verme şansı sunmuştu.

Serinin ikinci oyunu olarak geçen Life is Strange 2 ise bir ağabey ve kardeşin ilginç serüvenini anlatmış ve yapım En İyi Hikaye Anlatıcılığı ödülü için aday gösterilmişti.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir