Anasayfa > Oyun Haberleri > League of Legends’ın Yeni Şampiyonu Samira Sızdırıldı!

League of Legends’ın Yeni Şampiyonu Samira Sızdırıldı!

Riot Games favori oyunu League of Legends’a eklenecek olan yeni şampiyon veri madenciliği ile sızdırıldı. Karşınızda, tüm yetenekleri ile Samira.

Yasuo‘nun abisi Yone‘dan sonra yeni bir şampiyon ile karşımızda League of Legends. Bu sefer ölümcül bir nişancı edalarıyla gözüken Çölün Gülü Samira‘nın yeteneklerini anlatıyor olacağız. Öncelikle kendisi -belirttiğim üzere- ölümcül bir saldırı gücü taşıyıcı ancak bu şampiyon türünün kırılganlığını pek de göstermiyor. Ortalama bir saldırı menzili olan 500 birim saldırı menziline sahip olan şampiyonumuz yeteneklerinden gelen yakın dövüşçü özellikleri ile bahsini geçirdiğim “kırılganlık” durumundan kurtuluyor. Aynı zamanda yetenek kiti sebebiyle etkin bir şekilde oynanabilmesi için biraz el alışkanlığı ve zaman gerektirecek gibi duruyor. Riot Games‘in daha önce böyle bir yola Aphelios‘ta gittiğini görmüştük. Hadi biraz da yeteneklerine bakalım.

Samira Yetenekleri

Pasif- Gözüpek Dürtüsü (Daredevil Impulse)

Samira vuruşlarına bağlı olarak belli kombolar üretir ve bu kombolar aracılığıyla “E” ile “S” aralığındaki modlara girebilir ve her mod değişimi başına belli bir miktarda hareket hızı kazanır. Yakın mesafe saldırıları ile büyü hasarı verir ve eksik cana oranla bu hasar değişime uğrar.

Samira‘nın vurduğu rakipler eğer hareketsiz bırakılmış ise onları havaya sıçratır ve onlara yaptığı altı adet saldırı üzerinden hasar verir. Eğer rakipler saldırı menzili dışında yer alıyorsa onlara doğru atılır.

Q- İçgüdü (Flair)

Samira bir el ateş eder ve isabet eden rakibe fiziksel hasar verir. Eğer rakip yakın dövüş menzilinde ise kılıcı ile bir biçme hareketi uygular ve fiziksel hasar verir.  Yetenek kritik vuruş yaparak %25 daha fazla hasar verebilir.

Samira bu yeteneği Vahşi Atılım sırasında kullanırsa atılım sona erene kadar yolundaki tüm rakiplere hasar verir.

W- Bıçak Semahı (Blade Whirl)

Samira bir saniye boyunca etrafını biçer ve rakiplere en fazla iki kere olmak üzere fiziksel hasar verir. Bu süre içerisinde alana doğru gelen tüm atışlar imha edilir.

E- Vahşi Atılım (Wild Rush)

Samira seçtiği rakibine veya takım arkadaşına doğru atılır, yolu üzerindeki rakipleri biçer ve saldırı hızı kazanır. Bir rakibi katletmek yeteneğin bekleme süresini sıfırlar.

R- Cehennem Tetiği (Inferno Trigger)

Samira bu yeteneği yalnızca “S” modunda iken kullanabilir.  Menzilindeki her şampiyona 10’ar adet olmak üzere iki saniye boyunca sağanak halinde ateş eder. Her vuruş fiziksel hasar verir ve can çalmaya dahildir. Aynı zamanda bu vuruşlar kritik hasar verebilir.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir