Anasayfa > Oyun Haberleri > Little Nightmares 3 Milyon Satışa Ulaştı

Little Nightmares 3 Milyon Satışa Ulaştı

Little Nightmares, 3 Milyon satışa ulaşmayı başardı. Yayıncı Bandai Namco, oyunun çıkışından bu yana toplam 3 milyon satış sayısına ulaştığını açıkladı. Serinin ikinci oyununun çıkışına da çok az bir süre kaldı. Detaylar haberimizde.

Tarsier Studios tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayıncılığı üstlenilen Little Nightmares, 28 Nisan 2017’de çıkışını yaptı. Little Nightmares, atmosferik bir korku-macera oyunu. Oyun bünyesinde, karanlık bir hikaye ve bulmacalar barındırıyor. Oyun çıkışından bu yana büyük bir ilgi topladı.

Steam üzerinde ”Son Derece Olumlu” inceleme statüsüne sahip yapımın Metacritic puanı da 81 olarak karşımıza çıkıyor. İkinci oyunu 11 Şubat 2021 tarihinde çıkış yapacak Little Nightmares’in ilk oyununun 3 milyon satışa ulaşmayı başardığı açıklandı. Yayıncı Bandai Namco, kendi sayfasının haberler bölümünde bu haberi duyurdu. Bu verinin 31 Aralık 2020 tarihinde alındığı da belirtiliyor.

Little Nightmares II Çıkış Fragmanı Geldi

İlk oyunun beğenilmesi üzerine büyük bir heyecanla beklenen Little Nightmares II’nin çıkış fragmanı da paylaşıldı. Little Nightmares II, 11 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia platformlarına çıkışını yapacak. Oyunun yeni nesil sürümünün ise 2021’in ilerleyen zamanlarında çıkış yapması bekleniyor. Yine de oyun, yeni nesil konsollarda geriye uyumluluk sayesinde oynanabilecek.

Siz Little Nightmares II hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk oyunu oynadınız mı? İkinci oyundan beklentileriniz nelerdir? Değerli görüşleriniz yorumlar kısmında bizimle paylaşabilir ve güncel oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir