Anasayfa > Oyun Haberleri > LoL’ün Bir Sonraki Şampiyonu Vex Eylül’de Gelecek

LoL’ün Bir Sonraki Şampiyonu Vex Eylül’de Gelecek

Kasvetli yordle Vex Işık Muhafızları hikayesindeki çıkışının ardından şampiyon havuzuna Eylül’de katılacak.

Viego‘nun eşi için dünyayı mahvetme planını durdurmak adına Runeterra çevresinden ekibimize yeni savaşçılar kattığımız Işık Muhafızları etkinliğine katılmışsanız bir noktada kasvetli bir yordle ile tanışmışsınızdır. Mutluluktan tiksinen ve dünyanın yalnızca karanlığa gömülmesini isteyen bu genç yordle, gölgesi ile Viego‘nun yanında Mahvoluş‘a katkıda bulunuyor.

Riot’a Sor‘dan Şampiyon Ekibi Baş Yapımcısı Ryan ‘Reav3’ Mireles, her şeyin planlandığı gibi gitmesi durumunda Vex‘in Eylül ayında çıkacağını bildirdi. Gücünün kaynağı olan gölgesini oyunda doğru yansıtmak istediklerini söyleyen Reav3 bu sebeple Vex‘in Işık Muhafızları etkinliğinden sonra çıkacağını ekledi.

Akshan gibi hikayede önemli bir rol oynayan Vex‘in çıkışı Akshan‘dan önce planlanmış olsa da gölge mekaniğinin oyuna doğru şekilde eklenmesinin beklenenden uzun süreceği fark edildiğinde Akshan‘ın çıkışı daha öne çekilmişti. Viego‘nun savaşına yardımcı olan bu kasvetli genç yordle’ın en önemli özelliği kontrol edebildiği ve beraberinde sisi yayabildiği gölgesi olduğundan hem tüm görselliğinin hem de kitinin gölgesi üzerinden tasarlanması bekleniyor. League of Legends‘da tek şampiyonda iki varlığın bulunduğu Nunu ve Willump gibi bir örnek olsa da şampiyonun arkasında dolanan bir varlık yeni bir konsept olduğundan oyuna nasıl aktarılacağı merak konusu.

10 Ağustos’a kadar sürecek olan Işık Muhafızı etkinliği ile hem kahramanların hem de Viego ve Vex‘in hikayelerine ortak olabilir ve 3 Ağustos’ta çıkacak final için hazırlanabilirsiniz.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir