Anasayfa > Oyun Haberleri > Loot River Hayalini Kurduğumuz Roguelike

Loot River Hayalini Kurduğumuz Roguelike

Loot River 2021 de beğeneceğimiz indie oyunlardan biri olacak gibi duruyor. Dungeon Crawler tarzındaki oyun Roguelike öğeler de barındırıyor.

Cyberpunk 2077 gibi estetik kalitesiyle görsel şölen yaşatan oyunlar ne kadar etkileyici ise, yaratıcılığın ve türler arası geçişlerin konuştuğu bağımsız oyunlar da bir o kadar etkileyici. Büyük oyun firmalarının girmeye yeltenmediği bu türler, bağımsız geliştiricilerin de ister istemez tercih sebebi oluyor. 2021 yılında türler arası geçişin en iyi örneklerinden birini Loot River’da göreceğiz gibi duruyor.

Kulaklarınızın Pası Silinsin: Harika Müzikleri Olan Bağımsız Oyunlar

Loot River adı üstünde bir nehir üzerine kurulu zindanda dolaşıp asmaca kesmece yaptığımız bir oyun. Ancak, zindanın parçalarını Tetris blokları gibi hareket ettirebiliyor ve avantajımıza kullanabiliyoruz. Bu ilginç mekanik göründüğü kadarıyla oyunu yüksek tempolu ve eğlenceli kılacak. Steam sayfasında henüz bir yayın tarihi açıklamamış olsa da, 2021 yılında oyunu muhtemelen oynayabileceğiz.

Oyunun görselleri de oldukça tatmin edici görünüyor. Genellikle piksel art tercih edilen oyunlarda görülen hantallık bu oyunda akıcı animasyonlarla aşılmış ve Rogulike temposuna görsel olarak da ayak uydurulmuş.

Bu tip yaratıcı Rougelike oyunlar her zaman görmek istediğimiz bağımsız yapımlardan. Slovak yapımcı straka.studio‘nun ilk oyunu olan yapım, hem stüdyo hem de SUPERHOT PRESENTS tarafından dağıtılacak. Tetris parçalarına benzer blokları oynatarak bir zindan içerisinde yol çizmek oldukça yaratıcı ve bağımsız stüdyolardan görmek istediğimiz kalitede bir crossover.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir