Anasayfa > Oyun Haberleri > Lords of the Fallen 2 El Değiştirdi, İpler Hexworks’e Geçti

Lords of the Fallen 2 El Değiştirdi, İpler Hexworks’e Geçti

2014’te CI Games’in duyurduğu Lords of the Fallen 2 oyununun geliştirici koltuğunda artık Hexworks oturacak.

CI Games gün içerisinde yaptığı duyuruda Hexworks adlı yeni bir ekip oluşturduğunu paylaştı. Bükreş ve Barselona temelli ekip 25 kişiden oluşuyor. Yeni Hexworks oyun stüdyosu sadece Lords of the Fallen serisinin son halkasından sorumlu olacak.

Asıl geliştirici Deck 13 ise The Surge ve The Surge 2 yapımlarını geliştirdi. CI Games ve Deck 13‘ün yolları 2018’de ayrıldıktan sonra yeni Lords of the Fallen oyunundan haber gelmedi.

Lords of the Fallen 2 çıkış tarihi konusunda ise henüz resmi bir duyuru yapılmadı. Geliştirilme sürecinin en başında olduğu tahmin edilen yapım hakkında netleşen tek husus, oyunun yeni nesil konsol ve bilgisayarlar için geliştirileceği oldu.

Lords of the Fallen 2

Serinin ilk oyunu Lords of the Fallen 2014’te çıkış yaptı fakat hedeflediği başarıyı yakalayamadı. Yapım birçok oyuncu tarafından souls-like türüne yeni bir soluk getirememiş, kolay bir RPG oyunu olarak nitelendiriliyor. Oyunun ana karakteri Harkyn boyutlararası düşmanlarla mücadele etmek adına mahkum olduğu hapishaneden serbest bırakılıyor.

Senaryo konusunda da büyük adımlar atamamış ilk yapımın Deck 13’ün daha sonra geliştirdiği The Surge serisinin gölgesi altında kaldığını söylemek mümkün. Hexworks’un geliştireceği yeni oyunun çok daha iyi bir yapım olacağını temenni ediyoruz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir