Anasayfa > Oyun Haberleri > Lost Ark Yeni Steam Hesaplarını Kısıtlayacak

Lost Ark Yeni Steam Hesaplarını Kısıtlayacak

Lost Ark oyunda artmaya başlayan bot problemlerine karşılık Steam’in ‘güvenilir hesap’ özelliğini kullanacak.

Lost Ark Başlangıç Rehberi – Bilmeniz Gerekenler

‘Güvenilir hesap’ statüsüne geçmek için harcamanız gereken5 dolarlık limiti henüz karşılamadığınızda yeni Steam hesabınızın bulunduğu kısıtlı statü arkadaş eklemeden takas yapmaya, eşya ya da kart düşürmeden marketi kullanmaya kadar Steam‘in sunduğu pek çok sosyal etkileşimi engelliyor. Sahtekarlığa karşı bir önlem niteliğindeki bu özelliği artık Lost Ark da kullanmayı planlıyor.

Lost Ark

Bu haftanın yamasından itibaren botları bir nebze engellemek adına Steam hesabı kısıtlı olan oyuncuların başka oyunculara takas atması mümkün olmayacak fakat hala gelen takas istekleri kabul edilebilecek. Ayrıca oyun içi hediye ve ek içeren postalar yollayamayacak, Royal Crystallerini altın ile takas edemeyecekler. Yapımcıların yaptığı duyuru da şu şekilde:

“Bu güncellemede hilecileri ve botları engellemeyi kolaylaştırmak adına Smilegate RPG ile arkaplanda geliştirdiğimiz birkaç değişikliğin yanında hile karşıtı programlarımız için fazladan iyileştirmeler etkinleştirildi. Bütün sırlarımızı açığa çıkaramayız, aksi takdirde bu eylemlerde bulunanlar duyum alabilir. Bunun her şeyi çözmeyeceğinin farkındayız ve hileli satın alım ve botlarla ilgilenen kullanıcılara aman vermemeye devam edeceğiz.”

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir