Anasayfa > Oyun Haberleri > Mafia: Definitive Edition Çıkış Tarihi Ertelendi

Mafia: Definitive Edition Çıkış Tarihi Ertelendi

Mafia: Definitive Edition çıkış tarihi bir ay ertelendi. Oyunun piyasaya sürüleceği yeni tarih 25 Eylül olarak belirlendi.

 

28 Ağustos tarihinde satış platformlarına sürülmesi planlanan Mafia: Definitive Edition, geliştirici ekibinin kararı sonucuyla bir ay ertelendi. COVID-19 pandemisinden dolayı etkilenen birçok geliştirilme sürecine Mafia: Definitive Edition da katılmış oldu.

Mafia: Definitive Edition çıkış tarihi

Oyunun resmi Twitter hesabında Mafia: Definitive Edition çıkış tarihi hakkında aşağıdaki paylaşım yapıldı:

Oyunun ilk çıkış tarihine kadar her şeyin hazır olması oldukça zor bir hale gelmişti. İstediğimiz son şey oyundan alınacak deneyimin kalitesinden taviz vermekti.

Yolun başından beri bu proje bir tutkumuz oldu. Birçok geliştiricimiz orijinal Mafia’yı oluşturmamızda yardımcı oldu. Hepimiz o zamansız klasiğe laik yenilenmiş bir deneyim yaratmaya kendimizi adadık. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımız için Mafia: Definitive Edition’u en iyi haline getirirken sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz.

Oyunu heyecanla beklediğinizi biliyoruz. Dolayısıyla 22 Temmuz tarihinde Mafia: Definitive Edition’un detaylı bir oynanış videosunu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Oyunun on beş saniyelik sinematik fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Çıkış tarihinin ertelenmesini telafi etmek amacıyla oyunu detaylı bir şekilde tanıtacak olan oynanış videosu 22 Temmuz tarihinde yayınlanacak. Serinin ilk halkasını baştan aşağı yenileyecek olan Mafia: Definitive Edition’un yapımcılığını Hangar 13, dağıtımcılığını ise 2K üstleniyor. Yapılan paylaşımda oyunun hikayesine ve diğer oyunlara dair bilgilere mafiagame.com adresinden ulaşılabileceği de belirtildi.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir