Anasayfa > Oyun Haberleri > Mafia Trilogy Çıktı: Bu Kadar Erken Beklemiyorduk!

Mafia Trilogy Çıktı: Bu Kadar Erken Beklemiyorduk!

2K Games’in popüler oyun serisi Mafia’nın yenilenen oyunlarından ilk oynanış videosu geldi. Mafia Trilogy için yayınlanan gameplay videosu ve oyunlar hakkında yapılan açıklamalar haberimizde.

Mafia serisi oyuncular tarafından ilgiyle karşılanan, sevilen bir oyunken Mafia III‘ün çıkışının ardından oyunun beklentileri karşılayamaması sebebiyle unutulup gitmişti. Onlarca hayranın kalbi kırılmış, seri onca yıl sonra etkileyiciliğini yitirmişti. Çok geçmeden yapımcının hatasını telafi etmek istediğinden mi yeni nesil konsolların gelişinden mi bilinmez, Mafia oyunlarının tamamı için bir geri dönüş gerçekleştirmeye karar verildi.

Dün Mafia Trilogy için yayınlanan bu mini fragman ile Mafia II ve Mafia III‘ün Definitive Edition (yani yenilenmiş hallerinin) çıkış yaptığı duyuruldu.

Bu videonun hemen peşinden Mafia II için bir oynanış videosu yayınlanırken Mafia: Definitive Edition‘dan ilk fragman da internete düştü. Bu videoyla beraber İlk oyunun 28 Ağustos’ta çıkış yapacağını da öğrenmiş olduk.

Mafia oyunlarının sessiz sedasızken bir anda böyle bir geri dönüş yapması bizleri sevindirdi. Unutmadan söyleyelim bu oyunlara önceden Steam‘de sahipseniz. Definitive Edition‘lar ücretsiz olarak hesabınıza ekleniyor. Ancak sahip değilseniz satın almak için Türkiye fiyatları 200 TL’den alabilirsiniz. Mafia I içinse bu fiyat 260 TL olarak belirlenmiş.

28 Ağustos’u iple çekerken bir yandan diğer oyunları da yavaş yavaş oynamaya başlarız artık değil mi? Sabırsızlıkla bekliyoruz efendim. Kapanışı PS4 Pro için yayınlanan Mafia II oynanış videosuyla yapalım. Hoşça kalın!

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir