Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Avengers Geliştirme Maliyetini Karşılayamadı

Marvel’s Avengers Geliştirme Maliyetini Karşılayamadı

Marvel’s Avengers geliştirme maliyetini karşılayamadı. Detaylar haberimizde.

Marvel’s Avengers, duyurulduğu günden beridir hayranlarının beklediği bir oyundu. Çünkü süper kahramanları kontrol ettiğimiz bir oyunun açık dünya olması gerçekten heyecan vericiydi. Bunun en iyi örneği ise şüphesiz Batman: Arkham serisi. Fakat şurada bir sorun vardı ki oyun bir servis oyunuydu. Servis oyunu olması dışında ne hikayesi, ne oynanışı ne de barındırdığı sözde RPG ögeleri oyuncuları tatmin etmedi. Haliyle oyunun aktif oyuncu sayısı bir anda düşüş yaşadı. Oyunun yayımcılık görevini üstlenen Square Enix’in üç aylık mali durumlarını takip ettiğimiz zaman oyunun geliştirme maliyetinin bile karşılanmadığı öğrenildi. Yani ciddi anlamda bu oyunu şu an kimse oynamıyor diyebiliriz.

Marvel’s Avengers Lobileri Önlenemez Bir Biçimde Boşalıyor

Bu bilgiler ise Square Enix’in şirket yöneticisi Yosuke Matsuda’nın bir soru cevap için verdiği cevaptan geliyor. Bu yıl içerisinde nisan ve eylül ayları arasında şirketin tam tamına yedi milyar yen işletme kaybı yaşadığını açıkladı. Fakat Matsuda, oyundan ümidini kesmediğini hatta önümüzdeki ay oyuna eklenecek yeni karakter Kate Bishop ile yeni nesle geçiş yapacaklarını belirtti.

Siz de konu hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir