Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Iron Man VR Ertelendi!

Marvel’s Iron Man VR Ertelendi!

Sony Interactive Entertainment’ın yayıncılığını üstlendiği Marvel’s Iron Man VR çıkış tarihi ertelendi. Detaylar haberimizde 🙂

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment, geliştiriciliğini Camouflaj‘ın yaptığı Marvel’s Iron Man VR’ın çıkış tarihi açıklamalar doğrultusunda ertelendi.

Marvel's Iron Man VR

Camouflaj, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bakış açımızı yansıtabilmek ve muhteşem topluluğumuzun yüksek hedeflerine ulaşmak gibi bir amaç güttüğümüzden mütevellit böyle zorlu bir karara varıyor ve Marvel’s Iron Man VR‘ın çıkış tarihini 15 Mayıs 2020‘ye erteliyoruz.” dedi ve “Sabır ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Gelişmeler için beklemede kalın!”  ifadelerine yer verdi.

 

Marvel's Iron Man VR

Görünüşe göre hayranlar VR tecrübesi ile Iron Man efsanesini tekrardan yaşamak için belli bir süre daha beklemek zorunda kaldılar. En güncel oyun haberleri için bizi takipte kalabilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir