Anasayfa > Oyun Haberleri > Masa Oyunu The Witcher: Old World Duyuruldu

Masa Oyunu The Witcher: Old World Duyuruldu

The Witcher serisi masa oyunu dünyasında yeni bir üye daha kazanıyor. The Witcher: Old World duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Yeni bir The Witcher oyunu bu sefer masa üstüne geliyor. The Witcher: Old World adındaki yeni oyun serinin resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Yeni masa oyunu The Witcher video oyunlarının ana karakteri Geralt of Rivia’dan çok daha öncesinde geçecek.

Duyurulan yeni masa oyunu CD Projekt Red ve Go on Board işbirliği ile geliştirilecek ve Kickstarter’dan destek alacak. Nisan 2022 tarihine kadar Kickstarter üzerinde yer alacak olan masa oyununun kart temelli ve rekabet unsuru güçlü bir oyun olması planlanıyor. Łukasz Woźniak tarafından tasarlanan oyun az 2 en fazla 5 kişi oyuncu tarafından oynanabilecek.

Oyuncular Kıta üzerindeki birçok Witcher’dan birini canlandıracak ve bu süreçte birçok yaratığa karşı savaşacak. Aynı zamanda kendi öğretilerinin onurunu korumak için farklı Witcherlara karşı mücadele vermek de mümkün olacak.

Oyuncuların her biri farklı Witcher öğretilerini benimseyecek. Bunların arasında ise Kurt, Yılan, Kedi Ayı ve diğer Witcher okulları bulunuyor. Masa oyununu topluluk desteği süreci 2021 Mayıs ayında başlayacak. Oyunun dili hakkında yapılan açıklamalarda ise sadece İngilizce ve Lehçe yer aldığı fakat farklı dillerin de olabileceği ibaresi yer alıyor.

Oyunun resmi internet sitesine bu bağlantı üzerinden ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir