Anasayfa > Oyun Haberleri > Mass Effect: Legendary Edition Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Mass Effect: Legendary Edition Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Mass Effect: Legendary Edition çıkış tarihi sızdırılmış olabilir. Oyunun piyasaya sürülme tarihi 12 Mart olarak listelendi.

Bir Twitter kullanıcısı, Mass Effect: Legendary Edition’un farklı dijital mağazalarda listelendiğine dair bir paylaşım yaptı. Yapılan listelemelerde ise Mass Effect: Legendary Edition çıkışı için 12 Mart 2021 tarihi veriliyor.

76.90 dolarlık fiyat etiketinin belirtildiği listelemeler hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Electronic Arts ise Legendary Edition sürümünün 2021’in bahar aylarında çıkacağına dair bir duyuruda bulunmuştu.

Singapur merkezli bir oyun satıcısının yanı sıra Endonezyalı bir mağazanın da aynı listelemeyi yaptığı ortaya çıktı. İki sitede de Mass Effect: Legendary Edition çıkış tarihi 12 Mart 2021 gününü gösteriyor. Konu hakkında resmi bir doğrulama ya da yalanlama ise henüz mevcut değil. Yine de serinin oyunlarını bünyesinde barındıran dev paketin çıkış tarihine yaklaştığımızı söyleyebiliriz.

Mass Effect: Legendary Edition Hakkında

Mass Effect üçlemesini, tüm ek paketleri ve ek eşyaları barındıran Mass Effect: Legendary Edition serinin hayranları tarafından uzun zamandır bekleniyor. Geçtiğimiz ay The Game Awards’da yayınlanan resmi fragman ise oyuncuları bir hayli heyecanlandırmıştı.

Serinin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan teaser videoyu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir