Anasayfa > Oyun Haberleri > Mass Effect Legendary Edition’ın Çalışacağı Çözünürlük-FPS Değerleri Açıklandı

Mass Effect Legendary Edition’ın Çalışacağı Çözünürlük-FPS Değerleri Açıklandı

Yayıncı Electronic Arts, Mass Effect Legendary Edition’ın konsollarda hangi çözünürlük-FPS değerlerinde çalışacağını açıkladı. Tüm konsollar ve çözünürlük-FPS detayları haberimizde.

Mass Effect: Legendary Edition Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

BioWare tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayıncılığı üstlenilen Mass Effect Legendary Edition’ın konsollarda çalışacağı çözünürlük-FPS değerleri oyuncularla paylaşıldı. PlayStation 3 ve Xbox 360 neslinin popüler oyun serilerinden olan Mass Effect’in, ilk 3 oyunun yüksek çözünürlüklü dokular ile yeniden düzenlenmiş ve optimize edilmiş halini barındıran Mass Effect Legendary Edition’ın çıkışına oldukça az bir süre kaldı. Oyun oyunların temel hikaye modunun yanında 40 adet DLC’yi de bünyesinde barındıracak. İşte Electronic Arts’ın konsollar için paylaştığı çözünürlük-FPS değerleri:

  • Xbox Series X – 4K 60 FPS(Kalite Modu) / 1440p 120 FPS(Performans Modu)
  • Xbox Series S/Xbox One X – 4K 30 FPS(Kalite Modu) / 1440p 60 FPS(Performans Modu)
  • Xbox One – 1080p 30 FPS(Kalite Modu) / 1080p 60 FPS(Performans Modu)
  • PlayStation 5 – 4K 60 FPS(Kalite Modu) / 1440p 60 FPS(Performans Modu)
  • PlayStation 4 Pro – 4K 30 FPS(Kalite Modu) / 1440p 60 FPS(Performans Modu)
  • PlayStation 4 – 1080p 30 FPS(Kalite Modu) / 1080p 60 FPS(Performans Modu)

Değerlere baktığımızda en yüksek değerin Xbox Series X’te olduğunu görüyoruz. Xbox Series X, 1440p çözünürlükte 120 FPS verebilirken; PlayStation 5 60 FPS verebiliyor. Ayrıca bu değerlerin dışında, PC oyuncuları için gelişmiş grafik seçenekleri ve 240 FPS’ye kadar FPS desteği yer alacak.

Mass Effect Legendary Edition, 15 Mayıs 2021’de Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC platformlarına çıkışını yapacak. Sizler oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Oyunun eski sürümü ile arasındaki farkları görmek için aşağıdaki fragmanı izleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir