Anasayfa > Oyun Haberleri > Master Chief Fortnite Dünyasına Dahil Olabilir

Master Chief Fortnite Dünyasına Dahil Olabilir

Geçtiğimiz günlerde oyuna eklenen Kratos’un ardından Master Chief Fortnite evrenine dahil olacak sıradaki karakter olabilir. Detaylar haberimizde.

Görünüşe göre tanrıların katili, Sparta’lı Kratos Fortnite‘a konuk olmasının ardından başka karakterleri de beraberinde getirecek. Epic Games‘in yaptığı açıklamalara göre Kratos‘un gelişi ile birlikte Fortnite‘ta ”Oyun Efsaneleri Serisi” başlamış durumda. Veri madencilerinin ortaya çıkarttıkları bilgiler ise Kratos ile birlikte başlamış olan bu serinin Master Chief ile devam edeceği yönünde.


Bundan tam 19 yıl önce Halo: The Fall of Reach oyunu ile hayatımıza girmiş olan Master Chief hiç şüphesiz oyun dünyasının en unutulmaz karakterleri arasında yer alıyor. Oyuna eklenecek olan Master Chief kostümünün yanı sıra Pelican ve Warthog gibi araçlar da yapılan sızıntılara göre oyuna eklenecekler.

Daha önce de Marvel, DC ve Star Wars gibi pek çok büyük marka ile işbirlikleri gerçekleştirmiş olan Epic Games, Kratos‘un ardından  Master Chief ‘i de dahil ettiği Fortnite evrenine başka hangi oyun karakterlerini konuk edecek bunu zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir